top of page

Velkommen til Vennskap Sauda - San Juan del Sur sin hjemmeside!


I begynnelsen av 2016 tok vi opp "hvordan Vennskap Sauda - San Juan del Sur kunne bli mer synlig i kommunene" , og idemyldringen satt løst. En av tingene som kom opp var at det ikke fantes noen "offentlig" kanal hvor befolkningen i begge kommuner lett kunne finne informasjon, historie, bilder og nyheter om vennskapet

som har vart i 28 år.

Vi satte ned en arbeidsgruppe som skulle arbeide videre med dette og i dag åpner vi det første temaet vi har arbeidet med: Få Vennskap Sauda - San Juan del Sur på nett!




Det er derfor en glede for oss i Vennskap Sauda - San Juan del Sur å endelig ønske dere velkommen til vår offisielle hjemmeside - som per i dag er på norsk, men som innen kort tid også vil være tilgjengelig på spansk!

Her har vi samlet vennskapets historie, informasjon og bilder fra både Sauda og San Juan del Sur, informasjon og bilder fra prosjekter vi støtter og vi har linket dette opp til Instagram, facebook og ikke minst denne bloggen!



Dersom dere har spørsmål, tips, ris og ros- eller at dere har tema eller spørsmål dere gjerne vil vi skal ta opp- send oss en mail så skal vi se hva vi kan gjøre!

Mailen vår er vennskapsjds@hotmail.com og denne ser vi på hver dag (teknologien i dag gjør at nestleder har lagt den inn som undermail på telefonen sin- så hver eneste mail vil bli lest og besvart forløpende).

Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
Ingen tagger enda.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page